🥗 52112 Francouzský salát

Množství: 10 kg


Suroviny

Druh potravinHrubá hmotnost (g)Čistá hmotnost (g)
brambory loupané2 3002 070
mrkev sterilovaná b.n.1 5001 500
celer sterilovaný b.n.1 5001 500
hrášek sterilovaný b.n.1 5001 500
okurky sterilované b.n.1 3001 170
majonéza základní2 2002 200
ocet8080
cukr100100
worcester5050
pepř mletý55
sůl7070
  • Celkem: 10 245 g
  • Výrobní ztráty celkem: 245 g
  • Hmotnost hotového výrobku: 10 000 g

Výrobní postup

Salát ze směsi zeleniny a vařených brambor nakrájených na pravidelné tvary kostiček je vázán ochucenou majonézou. Vůně a chuť je charakteristická pro zeleninu, vyrovnaně sladkokyselá a přiměřeně slaná. Konzistence salátu je zahuštělá, zelenina měkká až tužší.

Předem uvařené a dobře vychlazené brambory nakrájíme na kostičky. Přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, celer, okurky, okapaný hrášek a vše promícháme s majonézou ochucenou octem, cukrem, worcesterem, mletým pepřem a solí.

✨ Uzená masa i koření najdete v E-shopu

Leave a Reply