🥄 51203 Majonézový přeliv – 10 kg

Druh potravinHmotnost v g hrubáHmotnost v g čistá
majonéza základní7 5007 500
mléko1 4001 400
ocet400400
aspik800800

Hmotnost potravin: 10 100 g
Výrobní ztráty celkem: 100 g
Hmotnost hotového výrobku: 10 000 g

Výrobní postup:
Základní majonézu rozmícháme s mlékem, octem a chladným tekutým aspikem. Vše spolu prošleháme na hladkou lesklou omáčku.

Ochucená krycí majonézová omáčka má hladkou, lesklou a přiměřeně hustou konzistenci smetanové barvy. Vůně a chuť je příjemná po čerstvých surovinách, příjemně slaná a jemně kyselá.

Používáme například při přípravě Ruského vejce.

✨ Uzená masa i koření v E-shopu

One comment

Leave a Reply