🥩 57101 Rostbíf — 10 kg

Druh potravinhrubáčistá
roštěnec nízký (kuchyňsky opracovaný)15 00015 000
sůl250250
pepř mletý2020
olej400400
paprika mletá2020

Hmotnost potravin: 15 690 g
Výrobní ztráty celkem: 5 690 g
Hmotnost hotového výrobku: 10 000 g

Výrobní postup:

Do hněda pečený, dobře odleželý roštěnec. Maso je v nákroji uvnitř růžové a šťavnaté, nesmí být propečené ani v jádře syrové. Hotový výrobek má typickou vůni a chuť hovězího masa a koření.

Dobře odleželý roštěnec v kuchyňské úpravě osolíme, opepříme a vložíme do pekáče s vyhřátým olejem a pečeme v předem vyhřáté troubě. Doba pečení je závislá na jakosti masa, síle a intenzitě tepelného zdroje. Pečený rostbíf po řádném vychlazení potíráme částí tuku s rozmíchanou paprikou.

✨ Uzená masa i koření

Leave a Reply