🥚 56111 Ruská vejce – 10 ks

Druh potravinHmotnost v g hrubáHmotnost v g čistá
vlašský salát speciál (rec. č. 52119 zde)600600
vejce (5 ks)200200
majonézový přeliv (rec. č. 51203 zde)210210
salám měkký výrobní150143
okurky sterilované b.n.10080
paprika sterilovaná b.n.100100
hrášek sterilovaný b.n.8080
petrželová nať2015

Hmotnost potravin: 1 428 g
Výrobní ztráty celkem: 28 g
Hmotnost hotového výrobku: 1 400 g
Hmotnost jedné porce: 140 g

Výrobní postup:
Na kopeček vlašského salátu speciál položíme řezem dolů půlku natvrdo vařeného vejce, které přelijeme majonézovým přelivem. Vejce kolem ozdobíme plátky nakrájeného salámu, vějířkem okurky, kouskem papriky a hráškem. Majonézový přeliv ozdobíme petrželkou.

Úhledně upravený výrobek ze salátu a vařeného vejce přelitého majonézovým přelivem je ozdoben uzeninou a zeleninou. Vzhled, vůně i chuť jsou svěží, typické pro čerstvé suroviny.

✨ Uzená masa i koření najdete v E-shopu

Leave a Reply