Vejce na Francouzském salátě

🥗 56110 Vejce na francouzském salátě

Druh potravinHmotnost v g (hrubá)Hmotnost v g (čistá)
francouzský salát (rec. č. 52112 zde)750750
vejce (5 ks)200200
majonézový přeliv (rec. č. 51203 zde)150150
papriky sterilované b.n.100100
pažitka2015

Hmotnost potravin: 1 215 g
Výrobní ztráty celkem: 15 g
Hmotnost hotového výrobku: 1 200 g
Hmotnost jedné porce: 120 g


Výrobní postup

Pestré a lákavě upravený výrobek ze salátu a vařeného vejce. Majonézový přeliv dodává svěží vzhled. Vůně a chuť je charakteristická pro čerstvé suroviny, papriku a pažitku.

Na kopeček francouzského salátu položíme půlku natvrdo vařeného vejce řezem dolů. Vejce přelijeme majonézovým přelivem a posypeme drobně nakrájenou paprikou a pažitkou.

✨ Uzená masa i koření

Leave a Reply