Physical Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124
Dotkněte se slunce a moře Itálie podtržené pravým extra panenským olivovým olejem.
Collo di maiale – přírodně fermentovaná krkovička, obalená ve směsi koření a uzená třešňovým dřevem
Při výrobě užívám vyvinuté vlastní postupy a přímé konzultace s přáteli z Itálie.
Ruku v ruce s vlastní profesní zkušeností je výsledek (podle zákazníků) fenomenální.
Ne z každého kusu masa je možné vyrobit takovou specialitu.
Jeden z deseti kusů je vhodný pro dlouhodobé zrání v délce několika měsíců. Jen tak je možné docílit vůně a chuti koncentrované do kousků hodných samotného Caesara…
🌱 Jarní zeleninový salát s mátovým pestem Lehký, svěží a doslova voňavý – oslava nové sezóny na talíři! První slunce,…
Co by byl Štědrý večer bez bramborového salátu… Nesmířit se s průměrem! Trochu slov úvodem: Co by byl Štědrý večer…
Co vlastně jíme? Dvě receptury Loveckého salámu pod lupou Možná jste si někdy při pohledu na balíček Loveckého salámu v…
🍗 Kuřecí prsa na másle s tymiánem, s pečenými cherry rajčaty a jemnou bramborovo-celerovou kaší 🧾 Co budeme potřebovat (2…